Vaalikokous ja WB -ilta

Syksy alkaa olla pitkällä, ja sehän tarkoittaa tietysti, että ROPO:n perinteinen WB-ilta ja vaalikokous lähenee marraskuun lopulla! Nyt on aika kokoontua yhteen syksyn synkkyyden ja sateiden keskellä nauttimaan lämpimästä tunnelmasta ja saunasta, sekä tapaamaan niin uusia kuin vanhojakin tuttuja!

Wanhojen Bartojen ilta (WB-ilta) on jo vuosikymmenten takainen perinteinen saunailta, jonne on kutsuttu niin nykyiset opiskelijat kuin myös ROPOn ainaisjäsenet. Oiva tilaisuus siis päästä tapaamaan vanhoja ROPO-tuttuja ja tutustua uusiin! Ilta alkaa sääntömääräisellä vaalikokouksella, jossa päätetään tulevan vuoden hallitus sekä käydään läpi muut vaalikokouksen asiat. Vaalikokouksen esityslista löytyy täältä. Kokouksessa äänioikeutettuja ovat jäsenmaksun maksaneet yhdistyksen varsinaiset jäsenet, eli tulethan paikalle vaikuttamaan siihen, kuka jatkaa ROPO:n toimintaa ensi vuonna!

Vaalikokouksen jälkeen on vuorossa muutama yritysesitys, jonka yhteydessä tarjoillaan tietysti ruokaa ja juomaa. Tämän jälkeen on vapaamuotoista oleskelua, unohtamatta saunaa!

 Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 16.11.2023 klo 11.00 tällä sivulla.

Illan tarkempi aikataulu:
Paikalla 17.00
Vaalikokous 17.15
Ruokailu ja yritysesitykset
Saunaa, yhdessäoloa

Mitä? Vaalikokous ja WB-ilta
Missä? Rantsulla, (Jämeräntaival 5)
Milloin? 30.11.2023 klo 17.00

WB ilta 2023

"*" indicates required fields

Nimi*
Olen

Displaying 1 - 10 of 28

Ossi Inkiläinen

Mikko Jokela

Henri Ahoste

Kalle Laakso

Jani Pusula

Elias Okkonen

Teemu Suhonen

Henrik Vähätalo

Linnea Hartikainen

Sofia Ahola